banner137
banner25

Sezen kongre öncesinde konuştu!

Ak parti İl Başkanı Rafet Sezen Parti Genel Merkezi tarafından Ahmet Davutoğlu’nun isminin Genel Başkan ve Başbakan olarak açıklanmasının ardından kongre sürecine gidileceğini ve düzenlenecek kongrede Davutoğlu’nun Başbakan ve Genel Başkan olacağını kaydetti.Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen yazılı metne sağdık kalınarak basın açıklaması yapan İl Başkan Rafet Sezen “Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacaktır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur”dedi.

27 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacağını kaydeden Sezen “AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001’de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının “yapılamaz” dediği bir çok büyük icraati gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik”dedi.

Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattıklarını ifade eden İl Başkanı Sezen “Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitti. Ekonomimiz büyüdü. Türkiye ilklerle tanıştı. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal desteklere kadar her alanda milletimizin refahını yükselttik.

AK Parti olarak siyaseti güçlendirdik ve itibar kazandırdık. Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk”şeklinde konuştu.

“AK Parti; birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir” diyen Sezen

“1. Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30