banner78
banner25

Seyyar telefoncuya suçüstü!

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafında yürütülen bir çalışma ile seyyar olarak gümrük kaçağı cep telefonu satışı yaptığı belirlenen bir kişiye suçüstü yakalama yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkililerine E.S. isimli bir şahsın Saraçlar caddesi üzerinde gümrük kaçağı cep telefonlarını getirerek sattığı bilgisi ulaştı.Ekipler tarafından yapılan çalışma sonrasında Saraçlar caddesi üzerinde tespit edilen E.S. isimli şahıs durdurularak kontrol edildi.Yapılan kontrolde şahsın yanında bulunan çanta içinde gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 76 adet Samsung marka cep telefonu ile 146 adet cep telefonu aparatı ele geçirilerek el konuldu.

E.S. alınan ilk ifadesinin ardından 5607 sayılı Kanuna Muhalefet suçu kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30