banner78
banner25

Servisi kaçırdı, bisikleti ile ölüme gitti!

Edirne’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Kaleiçi semtinde ikamet eden 41 yaşındaki Enis Kök, her zaman olduğu gibi işe gitmek için evinde çıktı.Servis aracını kaçırdığı gerekçesi ile yağmurlu havaya rağmen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki işine gitmek üzere yola çıkan 2 kız çocuk babası Kök,arkadan gelen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde yaşamını kaybetti.

Atatürk Bulvarı üzeri Edirne Güzel Sanatlar Lisesi karşısında meydana gelen kazada M.K. isimli doktorun kullandığı 22 DR 162 plakalı otomobilin çarptığı bisikletli sürücü Enis Kök yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Uzun süre olay yerinde bekleyen Kök’ün cenazesi,cenaze aracının gelmesi ile hastane morguna kaldırıldı.Bu sırada durumun ailesine haber verilmesi ile olayı öğrenen ailenin fertleri sinir krizi geçidi.

Garsonluk yaptığı öğrenilen Kök’ün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Garsonun ölümüne neden olan sürücü doktor ise, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30