banner78
banner25

Şervanlı son yolculuğu'na uğurlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kurucuları arasında bulunduğu Birlik Vakfı’nın Edirne eski Şube Başkanı Diş Hekimi Halil Şervanlı 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’da kurucular arasında bulunduğu Birlik Vakfı’nın Edirne eski Şube Başkanı Diş Hekimi Halil Şervanlı 67 yaşında hayata gözlerini yumdu. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le de üniversite yıllarında kaldığı yurttan arkadaş,Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile ise Milli Türk Talebe Birliği MTTB’den arkadaş olan Şervanlı’nın cenaze törenine Meclis Başkanı İsmail Kahraman,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Eski Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, sevenleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada konuşma yapan Meclis Başkanı Kahraman Şervanlı’ya ve şehit düşenlere Allah’tan rahmet diledi.

İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şervanlı’nın cenazesi sevenlerinin gözyaşları içerisinde Buçuktepe Mezarlığı’na defnedildi.

Şervanlı 3 yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30