banner78
banner25

Şehitler için mevlid okutuldu!
 Edirne Belediye Başkanlığı’nca şehit düşen asker ve polislerimiz için mevlid okutularak, pilav ikramı yapıldı.

Edirne Belediye Meclis üyelerinin ortak talepleri doğrultusunda, Cuma Namazı sonrası Eski Camii’nde Mevlid okutuldu ardından pilav ikramı yapıldı.

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen pilav dağıtımı sonrasında açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ülkemiz son aylarda zor günler yaşıyor. Her gün gelen şehit haberleri yüreğimizi yakıyor. Şehit ailelerimizin acılarının tarifi elbette imkânsız. Edirne Belediyesi olarak her daim şehit ailelerimizin yanındayız. Bununla birlikte, şehitlerimizi yâd etmek onlara bir dua göndermek istedik.

Meclis üyelerimizden Turgut Terzi, Ahmet Karagülle, Erkan Makas ve diğer meclis üyelerimiz şehitlerimizin ruhuna mevlid okutulması ile ilgili ortak bir karar almışlar ve bizlerde bu kararı destekledik. Böyle hayırlı bir görevide, Cuma Namazı sonrası Eski Camii’de gerçekleştirdik.

Tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30