banner78
banner25

Sedefçi'nin beşi nerede?

Minderin kraliçesi olarak bilinen bayan güreşçi Hafize Şahin’e beşi bir yerde sözü veren Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin bu sözünü yerine getirmediği öğrenildi.

Spora ve sporcuya destek konusunda hassas olduğunu bildiğimiz ve Edirnespor GK’ya para toplanması konusunda yaptığı çalışmalarla gündeme oturan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin aynı hassasiyeti Dünya şampiyonu için göstermediği yaşanan bu gerçekle bir defa daha gözler önüne serildi.

Geçtiğimiz yıl yaptığı derece ile gündeme gelen ve Edirne’nin gururu olarak kamu oyunda kısa sürede yer bulan bayan güreşçimiz Hafize Şahin’e makamında yaptığı bir açıklama ile beşi bir yerde sözü veren ve bunu Belediye Meclisinde aldırdığı bir kararla da sabitleştiren Hamdi Sedefçi’nin bu sözünü yerine getirmediği ve bir yıldan buyana altını teslim etmediği öğrenildi. 

banner148
Anahtar Kelimeler:
SEDEFÇİHafize şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30