banner78
banner25

Sedefçi saçmaladı!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Selimiye cami çevresinde yapılan ve Edirne Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen insan zinciri etkinliğini eleştirerek “bu etkinliğin bir amacı varmı?Amacı nedir?”dedi.
Şehit polis memuru Gökmen Şimşek’in adının bir caddeye verilmesi töreni öncesinde Edirne Valisi Gökhan Sözer ile ulusal medyada yer alan papaz krizi haberi ile ilgili konuşan gazetecilere yönelen Sedefçi “siz önce bu etkinliğin amacını soracaktınız. Amaçsız etkinlik ve gösteri olmaz.Bu etkinliğin bir amacı var mı?Sordunuz mu?Sizlere basın mensubu olarak bilgi verildi mi?Bu etkinlik niye yapıldı”diyerek gazetecilere sitem etti.
Yapılan işi şov olarak nitelendiren başkan Sedefçi “Edirne’deki iyi insanları buradaki şovlarını alet ettiler.Ben buna üzülüyorum.Taşın altına elini koymayanlar,altı yıl belediye başkanlığı emek verirken tek bir katkı yapmayan insanlar,uzaktan seyredenler UNESCO’ya girincemi akıllarına geldi.Daha önce siz neredeydiniz kardeşim”dedi.
Bilindiği gibi 9 Nisan Pazartesi günü bin kişinin katılı ile Edirne Kent Konseyi bir etkinlik yapmış, başta ilin Valisi olmak üzere, CHP Milletvekilleri ve çok sayıda bürokrat ve sivil toplum kuruluş temsilcisi ile vatandaşlar katılmıştı.Vali Gökhan Sözer burada Bulgaristan Kilisesi papazını yanında yer almasını istememiş ve konu ulusal tv kanallarında haber konusu olmuş ve böylelikle yapılan etkinlikte duyurulmuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30