banner78
banner25

Saygısızlar !

Tarihi Ali Paşa çarşısının Saraçlar caddesine açılan üst kapı girişine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boya ile boyama yapıldı.

Kapı girişinin her iki yan tarafına yapılan boyama işlemini sabah geldiklerinde gören esnaf durumu Çarşı Dernek başkanına bildirerek durumu polise haber verdi.Polisin olay yerine gelerek inceleme yapması ile aydınlatılması beklenen olaya ilişkin güvenlik kameralar incelemeye alındı.

Gece saatlerinde yapıldığı tahmin edilen şekillerin her ikisininde aynı olduğu ancak ne anlam taşıdığı bilinmiyor.Kaynatan bir kazan veya alev gibi bir şeklin olduğunu belirten yetkililer yapan kişi veya kişilerin cadde üzerinde bulunan güvenlik kameraları incelendikten sonra ortaya çıkarılabileceğini ifade ediyorlar.

Esnaf ise yapılan çirkinliğin tarihe karşı yapılan bir hareket olduğunu belirterek bu ve benzeri cahillerin kanun karşısına çıkarılıp cezalandırılması gerektiğini ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30