banner137
banner25

Saraçlar'ın makyözü!
Edirne Belediyesine bağlı Temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde çalışan Erdoğan Çetin isimli işçi Saraçlar caddesinin temizliği için en büyük katkıyı sağlayan isimlerden biri.
Yapılan kültürel etkiliklerde dolup taşan ve gece gündüz vatandaşların en uğrak caddelerinden biri olan saraçlar caddesinde yerlere atılan çöpleri toplayan ve yenilen kabuklu yemişleri ise tek tek, parke taşların arasından gözlemleyerek elindeki elektrikli süpürge ile toplayan Erdoğan Çetin 12 yıldır sürdürdüğü mesleğinde adeta görünmez kahraman gibi Saraçlar caddesinin temiz kalması için uğraşıyor.
Görgüsüzce yenilen kabuklu yemişleri yere atan ve “nasılsa temizlenir” mantığı ile hareket eden vatandaşların atıklarını taşların arasından süpürerek çıkartamaya çalışan Çetin’in tek gayesi sorumlusu bulunduğu caddeyi temiz tutmak ve amirlerine görevini layığı ile yaptığını göstermek.
Asgari ücret ile çalıştığı bilinen Çetin’in yaptığı görevin önemini birçok kişi bilmezken gece gündüz demeden elinde sürüklediği elektrikli süpürge ile süpürdüğü yerlerin temizliğinin tek ismi olduğu açıkça görülüyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hikmet can 12 yıl önce

bu vatandaşa aldığı para helal olsun. asgari ücretin daha fazlasına kasiyerlik, sekreterlik, ofis boyluk gibi daha kolay işleri yaptıracak eleman bulamayan pek çok iş yeri sahibi var. herkes masabaşı iş arıyor en az 2000-tl maaşa.

banner30