banner137
banner25

Saldırı geniş katılımla protesto edildi!
Edirne'de Şükrü Benli'nin darp edilmesi, protesto edildi.
Atatürk Anıtı önünde toplanan bazı sendika, siyasi parti üyeleri ve gazeteciler adına açıklama yapan gazeteci Murat Savaş,internet sitemizde yazarlık yapan Şükrü Benli'ye yönelik saldırıyı gerçekleştiren kişilerin asla emellerine ulaşamayacaklarını belirtti.
Şükrü Benli'ye yapılan saldırının düşündürücü olduğunu ifade eden Savaş, ''Bu saldırıların hep belediyedeki sorunları ve yolsuzlukları dile getirenle yönelik olması oldukça anlamlıdır. Yerel yönetimlerin en başındakilerden bu saldırıları kınayan en ufak bir söz ve tepki gelmemesi ise ayrıca anlamlıdır. Ebetteki çevirdikleri dolapların, üçkağıtın ortaya çıkarılması hoşlarına gitmiyor'' dedi.
Savaş, kolluk kuvvetlerinden Benli'yi darp eden kişi ve onun arkasındaki kişileri bulmalarını istediklerini da kaydetti.
Grup, açıklamanın ardından dağıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30