banner137
banner25

Sahadaki emekçiler bir araya geldi!

Kısa bir süre önce oluşturulan ve sadece sahada emek veren gazetecilerin bir araya gelerek bağımsız bir şekilde kurduğu Edirne Basın Kulübü yılın enlerini seçiyor. Alican Zeray başkanlığında oluşturulan birlik ve beraberlik parolasıyla yola çıkan topluluk haber kaynaklarını onure etmeye devam ediyor. Edirne'nin tanıtımına katkıları yadsınamayan Edirne Tava Ciğer Derneği Başkanı Bahri Dinar ve Başkan Yardımcısı Arif Meriç'i yılın turizm elçileri olarak seçti. Topluluk ayrıca yılın en güler yüzlü bürokratları olarak da Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş, Turizm ve Kültür Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, Basın İlan Kurumu Müdürü Ebubekir Günel, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, Valilik Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı ve Basın Müdürü Ender Aydın'ı belirledi. Seçilen kişilere Zeray tarafından fidan dikim sertifikası önümüzdeki günlerde takdim edilecek.

Oluşturulan topluluk gazetecilik mesleğinin sevdirilmesi ve geçmiş yıllarda alışıla gelmiş gazeteci üslubunu değiştirmeyi hedefleyerek kişi veya kurumların güdümünde değil,haber odaklı,toplum yararı gözeten bir oluşum olarak faaliyet gösterecek.Grup şu isimlerden oluşuyor.

Kadri Kılıç: Başkan Vekili

Koray Ustabaşı: Genel Sekreter

Olgay Güler: Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Yavuz Demir: Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı

Ergin Yıldız: Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Arzu Filiz Hakyolu: İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Hüsnü Sarıgül – Harun : Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Cihan Demirci – Selahattin Kaçuru: Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı

Yüksek İstişare ve Danışma Kurulu: Gökhan Tuzladan – Engin Özmen – Salih Baran

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30