banner137
banner25

Sağır ve dilsiz kız kürtaj olacak!
Edirne’de yaşayan 14 yaşındaki işitme engelli Z.K.nın uğradığı tecavüz sonrasında 3 ay 14 günlük hamile olduğunun ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 13 kişiden 7 sinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesi ile netleşen olay sonunda mahkeme işitme engelli Z.K.nın kürtaj olmasına karar verdi.
Edinilen bilgiye göre dün gözaltına alınarak serbest bırakılan işitme engelli Z.k.nın annesi Semra K. Ve babası Arif K. Bugün Edirne Adliyesine çağırılarak yeniden ifadeleri alındı.Çocuklarının doğum yapmasını istemedikleri öğrenilen anne ve babanın talebi doğrultusunda Cumhuriyet Savcısı Mustafa Eşer çocuğun kürtaj olmasının yasal bir engeli bulunmadığını belirterek konunun görüşülmesini Edirne 2 Sulh Hukuk mahkemesinden talep etti.Mahkeme yapılan görüşme sonrasında küçük kız çocuğunun yasal olarak kürtaja engel bir durumunun olmadığı yönünde görüş belirterek kürtaja yasal zeminde onay verdi.
Küçük Z.K.nın önümüzdeki günlerde tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde kürtaj olacağı belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30