banner137
banner25

Sağanak üç gündür etkili!

Edirne’de üç gündür aralıklarla yağan sağanak yağış etkisini hissettiriyor.kentin tamamını etkisi altına alan sağanak yağış zaman zaman etkisini arttırarak bazı cadde ve sokakların göle dönmesine neden olurken,ulaşımda da aksamalara sebep oluyor.

Her yağmur sonrası kentte aynı manzaralar yaşanırken,iki gün arayla yağan dolu ise ekili tarım alanların bir kısmında zarara yol açtı. Kentte etkili olan yağış nedeniyle,İlhami Ertem caddesi,Abdi İpekçi ve Zübeyde Hanım caddeleri ile Şükrüpaşa Mahallesi'nin bir bölümü ve kentteki bazı sokaklarda, su birikintileri oluşurken,apartman bahçeleri ile alt kesimde kalan bazı noktalarda su baskınları yaşandı.

Edirne Belediyesi itfaiye ekipleri su baskını olan yerlerde çalışma yaparken trafiğin aksamaması içinde Şehir İçi Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de yoğun çaba sarf etti.

Yağışın gün boyu süreceği yarından itibaren kentteki etkisini kaybedeceği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30