banner137
banner25

Sadık Ahmet caddesine ayar çekilecek!

Her yağmur sonrasında kentte en çok sorun yaratan caddelerin başında gelen merhum Dr.Sadık Ahmet caddesi için Edirne Belediyesi kolları sıvadı.

Yağan yağmurun ardından göle dönen ve ulusal tv kanallarına da yansıyarak şekilde malzeme olan cadde için Belediye Başkanı Recep Gürkan; gereken çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi.Mahalle halkının yıllardır aynı sorunu yaşadığını ve en ufak bir yağmurda bir tek o caddede büyük sorun oluştuğunu aktaran Başkan Gürkan son haftalarda yağan aşırı yağışlara ilişkinde Belediye olarak ne kadar tedbir alınırsa alınsın sonuçta bunun bir doğa olayı olduğunu, tedbir almanın su basmayacağı anlamına gelmediğini ve bu nedenle vatandaşında hazırlıklı olup kendilerinin tedbir almasınında önemli olduğuna dikkat çekti.

Gürkan; “Tabii bu Tedbirleri almak su basmayacağı anlamına gelmiyor. Vatandaşın hazırlıklı olup kendi tedbirini de alması gerekiyor. Mesela şu an dere yatağına yapılmış noktaları maalesef su basıyor. Fakat motopomplarımız hazır. Herhangi bir baskında hemen müdahale edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan ayrıca her yağmurda göle dönen Sadık Ahmet Caddesi için ise, “Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, Sadık Ahmet Caddesi'ndeki taşkın sorunu için oraya yapacağımız proje tamamlandı ve ihale sürecini bekliyoruz. En kısa sürede burasının sorunu giderilmiş olacak” dedi.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30