banner78
banner25

Ruhsatsız taşımaya izin yok!
 Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Çalışma ruhsatı olmadan yapılan taşımalara müsaade edilmeyecektir.” denildi.

 

        Yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: “Trafik Zabıta Denetim Ekibince yapılan kontrollerde halen 2014 yılı çalışma ruhsatını almamış 11 adet (M) plakalı toplu taşıma aracına, 13 adet (T) plakalı ticari taksi hakkında tutanak düzenlenmiş ve bu tutanaklar Belediye Encümenince görüşülerek;  bu araçlar ruhsat alana kadar ticaret ve sanattan men edilmelerine ve haklarında ayrıca işlem yapmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesine karar verilmiştir.

        

Edirne’de yurttaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyden önce gelmektedir. Çalışma ruhsatı olmadan yapılan taşımalara müsaade edilmeyecektir.  Çalışma ruhsatı alınırken yapılan kontroller vasıtasıyla ticari taşımaya uygun olmayanlara uygun hale gelene kadar izin verilmemektedir.

       

Tüm ticari araç sahiplerinin yıllık çalışma ruhsatlarını almaları konusunda uyarımızı bir kez daha tekrarlamaktayız. Uyarıları dikkate almayan araçlar yurttaşlarımızın güvenliği için faaliyetten men edilecektir.” 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30