banner78
banner25

Reklam var önlem yok!
Hükümet caddesi gibi işlek olan bir caddede fiber optik kablo döşemesi yapan müteahhit firma elemanları önlem almadıkları gerekçesi ile bir faytoncunun aracının zarar görmesine neden oldular.
Evinden çıkarak işine gitmekte olan Erbil Yılan isimli faytoncu Hükümet caddesine geldiği sırada tahta tekerlekli olan at arabası ile yolda açılan 10 cm eninde 40 cm derinliğindeki çukura tekerleğini kaptırınca faytonun dengesi kayboldu ve devrilmesine neden oldu.
İki adet çeker atının faytonun devrilmesi ile bir anda parladığını gören Erbil Yılan atlarını kontrol etmekte güçlük çekti ve sakinleşmeleri için uzun süre uğraş verdi.
Edirne Belediyesi Şehir içi F/O alt yapı işi adı altında gerçekleşen işte önlem almadıkları açıkça görülen çalışanların yol üzerinde görevli polis memuruna 10 dk içinde açıp kapatacaklarını belirttikleri ancak bu işin sözde kaldığı ve sürenin aşıldığı ve böylesi bir kazaya davetiye çıkarıldığı görüldü.
Meydana gelen kazayı gören çok sayıda at arabası ve sürücüsü ise yolda açılan enine ve boyuna kesiklerden geçmek için büyük uğraş verdiler.Bazıları ise geri dönerek başka bir yoldan geçiş yaptılar.
Çukura tekerini kaptıran fayton ise olay yerine çağırılan oto kurtarıcı yardımı ile Erbil Yaman’ın evine götürüldü.At arabasında meydana gelen zararı ise kimin karşılayacağı netlik kazanmadı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30