banner137
banner25

Raylar sonu oldu!
Edirne merkez Pazartesi Pazarı üst kısmında bulunan tren yolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi feci can verdi.
Edinilen bilgiye göre Merkez istikametinden Kapıkule istikametine gitmekte olan Devlet Demiryollarına ait bakım treni gece saat 23:50 sularında Pazartesi pazarı üst kısmına geldiğinde raylar üzerinde oturan bir kişiyi fark etti. Makinist Ersan D.nin trenin hızını düşürmek istese de korna çaldığını ve artık kişi için feci sonun kaçınılmaz olduğunu anladığını bu yüzden yapacak bir şeyi olmadığını belirterek yaşanan kazadan üzüntü duyduğunu belirtti.
Çarpma sonrasında trenden inen görevliler yaptıkları kontrolde raylar üzerinde oturan kişinin alkol aldığını ve sigara içtiğini fark ettikten sonra üzerindeki kıyafetlerden ve çarpmanın etkisi ile savrulan şapkasını görünce ikinci bir şok yaşadılar.Yaşamını yitiren kişinin meslektaşları olduğunu gören bakım treninin makinisti Ersan D.ile yanında bulunan yardımcısı ölen kişinin Remzi Argın olduğunu ve Devlet Demiryollarında geçici işçi olarak çalıştığını bildiklerini ifade ettiler.Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri ise kaza mahalline zor şartlarda eriştiler.Son zamanlarda tren yoluna yaya girişini engellemek adına konulan demir çitlerden dolayı olay yerine güçlükle giren ekipler uzun uğraşlar sonrasında kazanın yaşandığı alana gelebildiler.
Yapılan ilk incelemenin ardından olay yerine gelen Edirne Emniyet Müdürlüğü Olay yeri inceleme ekipleri kazanın oluş nedeni ve şekli hakkında detaylı çalışma yaptıktan sonra cenaze Trakya Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesi morguna kaldırıldı.Olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30