banner137
banner25

Ramazan öncesi denetim yapıldı!
 Edirne Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Birimi Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde, gıda sektöründe yer alan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Edirne Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde, gıda sektöründe yer alan işyerlerini mercek altına aldı. Ekipler işyerlerini hijyen koşulları, ekmek ve porsiyon gramajı yönüyle kontrol etti.

Denetledikleri işyerlerinde üretim, hijyen ve sağlık yönünden uyulması gereken kurallar hakkında da işyeri yetkililerine bilgi veren ekipler, “Yıl içerisinde periyodik olarak devam eden denetimlerimizi, Ramazan ayı öncesi sıklaştırdık” dedi.

Ramazan ayı boyunca denetimlerin devam edeceğini bildiren ekipler, “Denetimlerimizde, öncelikle insan sağlığını tehdit eden unsurlara dikkat ediyoruz. Gramajları da kontrol ederek, belirlenen kurallara uyulup uyulmadığına bakıyoruz. Edirne Halkı’nın güvenli gıda tüketebilmeleri için Edirne Belediyesi Sağlık İşleri Birimi ile Zabıta Müdürlüğü’müzün ortaklaşa yürüttüğü denetimler aralıksız sürecek” dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30