banner78
banner25

Ramazan boyunca 2 bin kişi taşınacak!
Ramazan ayı boyunca, Edirne Belediyesi 1.Geleneksel Mahallede Ramazan eğlenceleri devam ederken, Edirne’den İstanbul’a kültür gezileri de düzenlenmeye devam ediyor.
Edirne Belediyesi Basın bürosundan yapılan açıklamada, Edirne’den İstanbul’a kültür gezilerinin ikincisinin düzenlendiği bildirildi.
Açıklamada, İstanbul Gezi turlarına, Ramazan ayı boyunca 21 mahalleden yaklaşık 1680 Edirneli bayanın katılması hedeflendiği ifade edilirken, İstanbul dönüşü, Edirneli bayanlara iftar yemeği veriliyor.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Semih Çınar ile birlikte, Abdurrahman Mahallesi sakini bayanları, Edirne’de karşılayarak onlarla birlikte iftar yemeği yiyerek, sohbet ettiler.
Abdurrahman Mahallesi sakini bayanlar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve başkan yardımcılarına, geziden çok memnun kaldıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve ekibine teşekkür ettiler.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Halkımıza, seçim sürecinde verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şehrimize her yıl, farklı il ve ilçelerden her gün tur otobüsleri geliyor. Ve neden Edirne’den İstanbul’a biz halkımızı götürmeyelim dedik. Bu geziler için, 2 katlı bir otobüse özel giydirme yaptırdık ve mahalle muhtarlarımız aracılığı ile her mahallemizden günlük 80 bayanımızla birlikte, İstanbul’da önemli mekânları geziyoruz. Otobüste belediye personelimiz, tur rehberi ve sağlıkçımız bulunuyor. İstanbul’da 1453 Panorama, Eyüp Sultan Camii, Piyer Loti, Sultanahmet Camii, Hipodrom (Sultanhamet Meydanı), Mısır Çarşısı’nı gezerek, akşam saatlerinde Edirne’ye dönüş oluyor. Ve tur dönüşü, bayanlarımızla birlikte iftar yemeği yiyerek, kendilerini evlerine kadar bırakıyoruz. Ramazan ayında başladığımız kültür gezilerine Ramazan ayından sonra da devam edeceğiz.” diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30