banner137
banner25

Polis 90 Bin TL yi kurtardı!
Edirne'de kendisini telefonla arayıp polis olarak tanıtan kişiye 90 bin lira göndermeye hazırlanan kadını polis son anda engelledi.
Edinilen bilgiye göre, H.T'yi(53) telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, ''Çete elemanları kredi kartı ve banka hesap kartındaki paraları hesaplarına aktaracaklar. Şu an hesaplarınız boşaltılmak üzere. Bankadaki paranızı çekerek vereceğim hesap numarasına yatırın'' diyerek kandırdı.
Bir banka şubesindeki hesabından 90 bin TL çeken H.T, kendisini arayan kişiyle telefonla konuşarak Saraçlar Caddesine kadar geldi. H.T'nin 'heyecanlı bir şekilde' telefonla konuşmasından şüphelenen Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde çalışan bir polis memuru, yaşlı kadının yanına gelerek ''Sakin olun, sizi dolandırmak istiyorlar. Parayı gönderecekmiş gibi konuşmaya devam edin'' dedi.
Kendisini arayan kişinin verdiği hesap numarasına parayı yatıracağını söyleyen H.T, daha sonra telefonu kapattı.
Polis yaptığı incelemede, hesap numarasının O.A'ya ait olduğu belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30