banner78
banner25

Piyasa değeri 3 milyon TL

Kapıkule Gümrük Sahasına gelerek yurt dışına çıkış yapmak isteyen Macaristan plakalı bir araçta yapılan aramada piyasa değeri 3 milyon TL olan 26 kg eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Avrupa’ya gitmek üzere olan Macaristan plakalı araç ve içerisinde bulunan iki kişi Kapıkule Gümrük sahasına geldi.Çıkış işlemlerinin tamamlanmasının ardından risk kriterleri çerçevesinde X-ray taramasına sevk edilen aracın kontrolünde bagaj kısmında yoğunluk tespit edildi.Yapılan aramada aracın bagaj bölümüne gizlenmiş durumda 26 kg ağırlığı olan 3 Milyon TL piyasa değerindeki eroin ele geçirildi

Olayla ilgili sürdürülen soruşturmada Macaristan Uyruklu iki şahsın Uluslar arası uyuşturucu kaçakçılığı suçundan dolayı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı ve Edirne Kaplı Cezaevine gönderildiği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30