banner78
banner25

Pedallar turizm için döndü!
Edirne'de Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi koordinasyonunda Edirne'deki Orta ve Lise düzeyinde okulların da katılımıyla bir bisiklet turu gerçekleştirildi.

Mimar Sinan heykeli önünden pedal çevirmeye başlayan bisiklet severlerin hedefi Karaağaç olurken heykel önünde toplanan Orta ve Lise düzeyinde okullardan öğretmenleriyle birlikte katılan öğrenciler oldukça heyecanlıydı. Polis ekiplerinin koruması eşliğinde ve bir ambulansında hazır bulundurulduğu etkinlikte konuşan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Şeref Uz organizasyonda hakkında şu bilgileri verdi;

“Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi koordinasyonunda Mimar Sinan heykelinden başlamak suretiyle Saraçlar Caddesi, İki Köprü, Lalezar geçilip Karaağaç'ta sonlanacak olan bir bisiklet sürüşü olacak. Bu anlamda bütün okullardan öğrenciler katılıyor. Ağırlıklı olarak okulumuz koordine ediyor ve Turizm Haftası'nı okulumuz olarak büyük bir coşku içerisinde kutlamaktayız. Bizim okulumuzdan 50 öğrencimiz var diğer okullar da 5 ile 10'ar kişi arasında değişen öğrencilerle katıldılar.”

Edirne'de Edirne Bisiklet Derneği (EBİS) ve Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK)'un da destekleriyle katıldığı organizasyonda Edirne Ticaret Borsası da bisikletçilerin giydiği formaları yaparak katkıda bulundu. Aslanzade firmasının da bisikletçilere yola çıkmadan önce bademezmesi ikram ettiği bisiklet turu Lalezar'da verilen moladan sonra Karaağaç'ta son buldu.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30