banner78
banner25

Pazar günü elektrik ve su yok!

TEİAŞ İşletme Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre 29 Mayıs Pazar günü Edirne şehir merkezi ve bağlı 28 köye enerji nakil hatlarındaki bakım ve onarım çalışmasından dolayı elektrik verilemeyecek.

Sabah saat 08:00 da başlayacak olan bakım çalışmasının akşam saat 18:00’a kadar süreceği ve çalışmanın kentin genelini kapsayacağının bildirildiği yazılı açıklamada,Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi civarı,Sultan Birinci Murat Devlet Hastanesi ve civarı ile merkeze bağlı 28 köyde elektrik enerjisi verilemeyeceği belirtildi.10 saat sürecek elektrik kesintisinin özellikle kente içme suyu sağlayan Belediyeye ait su kuyularını da kapsayacağı ve su dağıtımının enerji olmamasına bağlı olarak yapılamayacağı ifade edildi.Vatandaşların olası su kesilmesine karşı tedbirli olması ve enerji verilmemesine bağlı olarakta işlerin aksamaması için tedbir almaları istendi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30