banner137
banner25

Pankart toplatıldı!
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından her yıl Talatpaşa asfaltı üzerine asılan ve Atatürk’ün Edirne’ye gelişi için hazırlanan pankartlardan biri Sosyal paylaşım sitesinde yer alan bir espri yüzünden kaldırıldı.
“Bize Meriç kıyılarında can veren Büyük Gazi bin yaşa” yazısının yer aldığı pankartı Eski Cami yakınlarında ki direklerin üzerine asan belediye itfaiye ekipleri kısa bir süre sora pankartı yerinden aldılar.Kimine göre hatalı yazıldığı iddia edilen pankart ile ilgili olarak yetkililerden açıklama gelmezken belediyeye yakın kaynaklar bahse konu pankartın konu edildiği bir fotoğrafın facebook sosyal paylaşım sitesinde hicivsel bir şekilde yer aldığını ve bununda başkan Sedefçi’yi kızdırdığı ve sonrasında pankartın kaldırılması talimatının verildiği iddia edildi.
Başkan Hamdi Sedefçi’ye ait Meriç nehri kenarında bir Villanın bulunduğu ve “Bize Meriç kıyılarında can veren Büyük Gazi bin yaşa” konulu yazınında villa ve Meriç kıyısı ile alakalandırıldığı biliniyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30