banner78
banner25

Oy verme işlemi başladı!

1 Kasım 2015 günü ülke genelinde yapılacak olan Genel Seçimler için sınır kapılarında oy verme işlemine başlandı.

Edirne’nin Bulgaristan ve Yunanistan’a açılan kara sınır kapılarında kurulu bulunan 6 sandıkta oy verme işlemi bu sabah itibari ile başladı.Yurt dışında çalışan ve ikametleri yaşadıkları ülkelerde bulunan vatandaşların oy kullanacağı sandıklar dün sınır kapılarına yerleştirilerek hazır hale getirildi.

YSK tarafından kurulan sandıklar Edirne tren garı,Kapıkule,Hamzabeyli ve İpsala Sınır Kapısı giriş ve çıkış peronlarında 5 sandık, Kırklareli'nin Dereköy Kara Sınır Kapısı'nda bir sandık kuruldu.

Yurt dışına çıkış yapan gurbetçilerin sandıklara ilgi gösterdiği görülürken sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın iyi olduğu gözlendi.Türkiye’den ayrılırken veya Türkiye’ye gelirken kurulan sandıklarda oy verecek vatandaşların 1 Kasım 2015 tarihine kadar sandıklarda oy kullanabileceği belirtildi.



 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30