banner78
banner25

Otomobilimiz bol!
Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre Edirne ilinde 41.513 aracın trafikte seyrettiği bu araçlarında Edirne nüfusuna göre 7 kişiye bir araç düştüğünü gösterdiği açıklandı.
Türkiye’nin kapsamlı yayın yapan bir dergisi tarafından yapılan araştırmaya göre yetişkin nüfus dağılımı sıralamasında araç sayısı ve nüfus sayısı oranları göz önünde bulundurulduğunda Edirne’nin dördüncü sırada olduğu ve her yedi kişiden birinin araç sahibi olduğu belirtildi.
Trafikte seyreden araç sayısının 41.513 olduğu araştırmaya göre yetişkin nüfusunun 296.265 olduğunu tespit eden araştırmacılar 7 kişiye bir otomobille Edirne’yi dördüncü sıraya oturturken 934.121 araç sayısı ve 3.347.657 nüfus sayısı ile 4 yetişkine bir aracın düştü Ankara ilini ise ilk sıraya oturttukların açıklarken, 3.535 araç sayısı 186.700 yetişkin nüfusu ile 53 otomobilin bir kişiye düştüğü son sıradaki ili de Şırnak olarak açıkladılar.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30