banner137
banner25

Otobüs devrildi! 6 yaralı.

Edirne’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı bazı bölgelerde maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarının yaşanmasına neden oldu.

Edirne merkez Süloğlu ilçesine yolcu taşıyan Süloğlu Belediyesine ait otobüs Süloğlu-Lalapaşa yol ayrımı yakınlarında zeminin kaygan olmasından dolayı kaza yaptı.Meydana gelen kazada otobüste yolcu olarak bulunan 6 kişi yaralandı.

Kaza Lalapaşa Süloğlu yol ayrımında meydana geldi.Kar yağışı sonrasında kayganlaşan zeminde ilerleyen Ömer Kayışkesen sevk ve idaresindeki Süloğlu belediyesine ait 22 DN 288 plakalı yolcu otobüsü dirskiyon hakimiyetini kaybederek yolda kaymaya başladı.Kayan otobüs karşı yönden gelen 06 FH 8062 çekici,06 FH 4159 plaka sayılı dorseli yük kamyonu şeridine geçerek çarpışmaya neden oldu.Çarpmanın etkisi ile yan yatan ve savrulan otobüs güçlükle dururken,otobüste bulunan yolcular ile sürücüsü vücudunun değişik yerlerinde yaralandılar.Kazada ilk müdahale çevreden geçen araçlardaki vatandaşlar tarafından yapılırken, olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları otobüsten çıkartarak ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi ve Edirne Sultan Birinci Murat Devlet Hastanesine naklettiler.

Her iki hastanede tedavi altına alınan yaralılar Süleyman Sezen,sürücü Ömer Kayışkesen,İlyas Kabak,Yağmur Özcan,Kaniye Özcan ve Serkan Özcan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza sonrası Edirne Süloğlu yolunda kurtarma çalışması yapılana kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30