banner137
banner25

Öğrencilere süt dağıtımı yapılacak!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında ana sınıfıyla 5. sınıf arasında resmi okullarda eğitim gören öğrencilere süt dağıtımına başlanacağını duyurması, süt üreticilerini sevindirdi.
Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında öğrencilere süt dağıtılacağını belirtmesinin sektörde mutlulukla karşılandığını ve müjde olarak algılandığını söyledi.
Suiçmez, üreticinin haberi mutlulukla karşıladığını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Hükümetimize süt üreticileri adına teşekkür ediyoruz, piyasada arz-talep dengesini ayarlama ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlaması açısından son derece sevindirici bir karar. Hükümetin uzun süredir buna hazırlandığını biliyoruz, müjdeli ve hayırlı bir haber olarak değerlendiriyoruz.
Üretici pazar bulma noktasında rahatlayacak. Bundan sonra istikrarlı bir ilerleme olacak. Bir kaç yıl içerisinde buraya harcanan paranın sağlık giderleriyle ilgili genel bütçeye katkı sağlayacağını biliyoruz. Çünkü dengeli beslenemeyen çocuklarımız vücut dirençlerindeki zayıflık nedeniyle sık sık hasta oluyorlar. Sütle alacakları vitamin ve direnç sayesinde, bu projeye yapılacak yatırım çocuklarımızın daha sağlıklı olmasına katkı sağlayacaktır.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30