banner78
banner25

Oğlunu kurtaramadı!

Edirne Medrese Ali Bey Mahallesi Ayşekadın cami sokak üzerinde bulunan Meriç 6 sitelerinde yaşanan bir olay ailelerinin çocuklarının üzerlerinden bir kez daha gözleri ayırmaması gerektiği gerçeğini gözler önüne serdi.

Yaklaşık 1 haftadır çocuklarından haber alamayan Kıncılar ailesi çocuklarının uyuşturucu kullanımı sonrasında hayatını kaybettiğini öğrenince adeta şok geçirdi.

28 yaşındaki Furkan Kıncılar isimli gençten haber alamayan ailesi durumu polise haber verdi. 18 Nisan günü kitap sattıkları işyerinden çıktıktan sonra bir daha evine dönmemesi üzerine aile durumu polise haber vererek çocukların hayatından endişe ettiklerini belirtti.Polisin titiz çalışması sonrasında Furkan Kıncılar’ın görüştüğü arkadaşları tek tek tespit edildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son görüştüğü arkadaşlarından yola çıkarak Furkan Kıncılar’ın İrfan A. ile birlikte kaldığını tespit etti. İrfan A.’nın kaldığı Medrese Ali Bey Mahallesi Ayşekadın Camii sokak üzerindeki evde arama yapmak isteyen polis ekipleri bina içinden kokular gelmesi ve kapıyı açan kimse olmaması üzerine,savcılık izni ile kapıyı kırarak açmak zorunda kaldı.

Kapının açılması ile yoğunlaşan koku sonrasında 28 yaşındaki Furkan Kıncılar’ın cansız bedeni ile karşılaşan ekipler cesedin yaklaşık bir haftalık olduğuna karar verdiler.Soruşturmayı derinleştiren ekipler evde yaptıkları incelemede masalar üzerinde az miktarda eroin ve uyuşturucu kullanıldığı anlaşılan enjektör tespit etti.

Ağır kokan dairenin içinden çıkartılan cenaze otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.Yapılan otopsi ve elde edilen deliller neticesinde Furkan Kıncılar’ın yüksek dozda eroin kullanımına bağlı nedenden öldüğü anlaşıldı.

Soruşturma kapsamında evde oturan Furkan Kıncılar’ın arkadaşı İrfan A.’nın akşam saatlerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan İrfan A., olay sabahı birlikte enjektör ile eroin aldıklarını daha sonra Furkan’ın komaya girdiğini söyledi. Korktuğu için arkadaşını evde bırakıp kaçtığını anlatan İrfan A. “Akşam tekrar eve gelip kontrol ettiğimde ölmüştü. Bende korktuğum için kapıyı üzerine kilitleyip kaçtım. Kimseye de bir şey söyleyemedim”şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

İrfan A. emniyetteki ifadesinin ardından arkadaşını ölüme terk edip kaçtığı gerekçesi ve ‘taksirle ölüme sebebiyet vermek’ iddiasıyla elleri kelepçeli olarak adliyey sevkedildi.Savcılık ifadesinin ardından İrfan A. serbest bırakıldı.Olayla ilgili soruşturma sürerken Edirne’de kitapçılık yapan Furkan Kıncılar’ın babası Mustafa Kıncılar oğlunun uyuşturucu madde kullandığını bildiğini ancak tedavi için çok uğraş verdiğini, 8 ay önce İstanbul Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nde (AMATEM) uyuşturucu tedavisi görerek yeniden Edirne’ye döndüğü öğrenilirken Furkan’ın 3 ay önce yeniden uyuşturucuya başladığı kaydedildi.

Apartman sakinleri ise bahse konu eve çok değişik tipte insanların sürekli girip çıktığını ve kendilerininde durumdan her zaman endişe duyduklarını bilerek böyle bir olayın yaşanacağını bildiklerini söylediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30