banner137
banner25

Ocak
30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak mesaj yayımladı.Ocak yayımladığı mesajda 30 Ağustos Zaferi'nin; esareti hiçbir koşul altında kabul etmeyen, tarihte yok edilmek istenen bir milletin adeta küllerinden yeniden doğmasıdır"şeklide yorumlayarak şu sözlere yer verdi.
"Milli Kurtuluş Savaşımızı eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Nutuk’ta 30 Ağustos zaferinin önemini şu ifadelerle vurgulamıştır. “Her safhasıyla düşünülmüş, hazırlanmış, idare edilmiş ve zaferle neticelendirilmiş olan bu harekât, Türk ordusunun, Türk subay ve kumanda heyetinin yüksek kudret ve kahramanlığını tarihte bir daha tespit eden muazzam bir eserdir. Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez abidesidir. Bu eseri meydana getiren bir milletin evlâdı, bir ordunun Başkomutanı olduğumdan, daima mesut ve bahtiyarım.”

Tarih boyunca inanıcını, özgürlüğünü üstün tutmuş ve bu yolda büyük mücadeleler vermiş olan milletimiz, kıyamete kadar bu topraklarda bağımsız olarak yaşayacaktır. Toplumca bizi ayakta tutan en büyük dinamiklerimizden olan inancımız, vatanımız, bayrağımız, özgürlüğümüz için durmadan yılmadan çalışmak en asli görevlerimiz arasındadır. Bu yolda ne zaman ihtiyaç duyulsa hiç düşünmeden can vermeye hazır bir toplumun fertleri olmaktan onur ve gurur duyuyoruz."dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30