banner137
banner25

O ses Türkiye’nin şampiyonu Edirneli!
Program yapımcısı Acun Ilıcalı tarafından özel bir televizyon kanalında 19 haftadan buyana devam eden yarışmanın finalisti Edirne’den Oğuz Berkay Fidan adlı yarışmacı oldu. Programa katıldığı ilk gündem buyana sempatik tavırları ile dikkat çeken genç ve yetenekli ses Oğuz Fidan Berkay bugünlere gelebilmek için toplam 76 yarışmacı arasından elenerek 4 kişilik jüri karşısında ter döktü.Son haftalara gelindiğinde ise Trakya turuna çıkan Berkay Fidan Keşan Belediyesi başta olmak üzere Keşan Ticaret ve Sanayi odası ile diğer sivil toplum kuruluşlarının desteğini aldı.En büyük desteği ise oyları ile kendisine destek veren izleyicilerden alan Berkay Fidan dün akşam sonuçlanan yarışmanın ise şampiyonu olarak O ses Türkiye ünvanını almaya hak kazandı. Program yapımcısı Acun Ilıcalı ile aralarında sıcak bir diyalog geçen yarışmacı Fidan, kendisine ısrarla nereli olduğunun sorulması üzerine “Edirne”  cevabını verdi.Birçok kişinin Keşanlı cevabını beklemesi konusunda uzun süre esprili konuşmaların yaşandığı yarışmada Oğuz’un bu tutumu izleyicilerden büyük takdir topladı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet sezen 11 yıl önce

ben bu yarışmayı hiç kaçırmadan izledim ve oğuz berkay fidan, nher sorulduğunda tam aksine edirne değil keşanlıym dedi hatta bir programda murat boz keşan edirneye bağlı değilmi diye sorduğunda bile yanıt vermedi geciştirdı.o yarışmada murta bozun haricinde edirnenin esamesi bile geçmedi..you tubede yayınlanmadı mı bilmiyorum ordan izleyebilirsiniz tekrarlarını varsa

banner30