banner137
banner25

Ne çip takan var nede sahip çıkan!

Kurumlar arasındaki sen ben tartışması başıboş atların boşta kalmasına ve ceremesinin vatandaşlara yansımasına neden oldu.

Başıboş dolaştıkları gerekçesi ile başta araç sürücüleri olmak üzere,yaya vatandaşlar içinde tehlike oluşturan atlar akşam saatlerinde yine bir trafik kazasının yaşanmasına neden oluyordu.Kıyık semti Perşembe pazarı istikametinden gelerek yeni yerleşim bölgesindeki yeşil park alanlarının içine girerek burada otlayan atlar,bir vatandaşın yaralanmasına neden oluyordu. Atları bulundukları alandan çıkartmak isteyen vatandaşın el kol hareketlerinden ürken ve yanında bulunan yavrusuna zarar vereceğini düşünen at,bir anda vatandaşı kovalamaya başladı.Korkudan yola koşan vatandaş yoldan geçen bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.Araç sürücüsünün kendisini fark etmesi sonrasında ucuz atlatılan kaza sonrasında ilk tepki yine yetkililere oldu.

Atların bu şekilde başıboş dolaşmasının tehlike yarattığını söyleyen vatandaşlar “sayın Vali atlara çip takacaktı.Belediye başkanı ise tim kurup atları toplayacaktı.Ne çip takan nede atları toplayan var.Belediye ile Valilik görev belirsizliği yüzünden topu birbirine atıyorlar.Olan biz vatandaşlara oluyor.Her akşam bu atları görmekten biz bıktık.Yetkililer gereğini yapsın”dediler.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30