banner78
banner25

Muhtar oynattı!

Son haftalarda hava sıcaklıklarının artması insanların bunalmasına neden oluyor.

Edirne’nin en büyük mahallelerinden olan Karaağaç mahallesinin Meriç nehri kenarında olması hissedilen hava sıcaklığının nem oranının fazla olmasından dolayı normal değerlerin üzerinde seyretmesine neden olurken,mahalle muhtarı Agah Korkan’ında oynatmasına neden oldu.

Karaağaç’a yapılan alternatif köprüyü haber yapmak üzere mahalleye giden ETV ekibi ile beraber uzun süre sıcak altında kalan mahalle muhtarı ve ETV kameramanı ile muhabiri günün yorgunluğu ve stresini göbek atarak sonlandırdı.

Mahalle muhtarı Agah Korkan,Pazarkule yoluna park ettikleri arabalarından inen ETV çalışanlarına “hadi bakalım bu kadar çalıştık yeter.Haberide yaptınız,şimdi aç müziği göbek atalım” diyerek habercileri oynattı.Yoldan geçen bazı vatandaşlar yolun ortasında oynayanları görünce hem durup fotoğraf çektiler hemde müziğin temposuna ayak uydurdular.

  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30