banner78
banner25

Müfettiş uyardı mı?
Edirne Belediye Başkanlığı Hesap İşleri Müdürlüğündeki hesaplar yetkili müfettişler tarafından mercek altına alındı.Yapılan harcamalar başta olmak üzere ödenen paralara kadar çok sayıda satın alma kalemi üzerinde inceleme başlatan müfettişler hesap işlerinde adeta kamp kurdular.
Daha önceleride rutin incelemeler konusunda belediye hesap işleri müdürlüğünü mercek altına alan müfettişlerin yeni bir inceleme için burada oldukları ve harcama kalemlerini mercek altına aldıkları öğrenildi.
Özellikle geçtiğimiz aylarda belediyeye ait taşınmazlar ile ilgili olarak kiralama ve süre uzatımı konusunda görüş belirten müfettişlerin yapılan işi hatalı buldukları ve mevcut kiracıların ihale yapılmaksızın aynı yerlerde kiracı olarak kalmalarının ve bunu Meclis kararı ile yapılmasının yasalara aykırı olduğu konusunda görüş belirttiği öğrenildi.
Yapılan hatanın düzeltilmemesi durumunda konuyu Savcılık makamlarına aktaracağını ve başkanın görevden alınmasını isteyeceğini söylediği öğrenildi.
Belediye yetkilileri ise yapılan işin sıradan bir denetim olduğunu belirterek müfettişlerin belediyeden eksik olmadığını belirttiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30