banner78
banner25

Müezzinoğlun'dan Cumhuriyetçi geçinenlere sert yanıt!
AK Parti İl Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için organize edilen etkinlikte konuşan Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Yunanistan’ın Edirne Konsolosu Katerina Varvarigu’nun davetlisi olarak Dedeağaç’taki 8 Mart etkinliğine katılan Edirneli kadınları hedef aldı…
 
AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Kadın Kolları tarafından dün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) düzenlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan’ın da katıldığı etkinlikte birbirinden çarpıcı söylemlerde bulundu.
            Kürsüde, AK Partili kadınlara yönelik bir konuşma yapan Müezzinoğlu, Edirne’de bir grup sivil toplum kuruluşu mensubu kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, Yunanistan’ın Edirne Konsolosu Katerina Varvarigu’nun davetlisi olarak Dedeağaç’ta kutlamasına sert eleştirilerde bulundu.
 
Müezzinoğlu: Kadına şiddet tavernalarda konuşulacaksa bu medeniyet değildir!
 
            Edirneli kadınların 8 Mart’ı, Dedeağaç’ta bir tavernada kutladıklarını belirten Müezzinoğlu, “Taverna düşmanı değilim ancak kadına uygulanan şiddet tavernalarda konuşulacaksa ben buna medeniyet demem. Edirne’de Cumhuriyetçi ve Atatürkçü geçinenler var. Atatürk üzerinden geçinerek Atatürkçü olunmaz. O’nun milli duruşunu ve değerlerini bilmezseniz, Atatürk’ü bilmem ne sofralarında anlatırsanız bunun adı Atatürkçülük değil, Atatürk’ten geçinmek olur. Atatürk Musul’da da, Makedonya’da da, Bosna Hersek’te de, Pakistan’da da vardı. Bu zihniyet şimdi Dedeağaç’ta tavernadaysa ben bu anlayışa karşıyım” dedi.
 
“4+4+4’e karşı çıkıyorlar çünkü yobazlar!”
 
            ‘Cumhuriyet elden gidiyor’ diyerek propaganda yapanları da eleştiren Müezzinoğlu, “Bu kadar kolay elden gidecek bir Cumhuriyet’i Atatürk kurar mıydı? Yıllarca toplumu bu şekilde kandırıp korkuttular. ‘Bunlar gelirse şu olur, bu olur’ dediler. Biz daha çok özgürlükten, daha çok ilimden, daha çok çağdaşlıktan bahsediyoruz. Bir de şimdi 4+4+4 eğitim sistemine karşı çıkıyorlar. Neden çıkıyorlar? Yobazlar da ondan. Gericiler de ondan. Despotçular da ondan. Onlar, Atatürkçü değil Atatürk’ü kullananlar. Onlar Cumhuriyetçi değil Cumhur’a zulmedenler” diye konuştu.
Müezzinoğlu’nun bu sözleri, salona katılanlar tarafından büyük alkış topladı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30