banner78
banner25

Müezzinoğlu “gerekirse silkeleyin”
Ak Parti Edirne milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu Köy Muhtarları derneğine yaptığı ziyarette gelen talepler üzerine İl genel Meclis üyelerinin görev ve sorumlulukları ile ilgil olan konularda “gerekirse silkeleyin”dedi.
Bir süre önce Tahmis meydanında Sabuni mahallesinde bulunan iş merkezinde faaliyete geçen ve Edirne merkez bağlı köy muhtarları tarafından kurulan derneğin bugünkü konuğu Ak Parti Edirne Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu’ydu.
Dernek başkanı Cevat Meriç’in başkanlığında toplanan merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarının sorunlarını dinlemek ve yeni dernek binalarında muhtarlarla bir araya gelebilmek adına gerçekleşen ziyarette köy muhtarlarının bazıları Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’na köylerinde ki sıkıntılardan bahsederek sorunlara çözüm bulunmasını istedi.
Köyler ile ilgili olan sorunlar konusunda çözüm merciinin kendisi olmadığını ima eden Müezzinoğlu “İl genel meclis üyelerini çalıştırın.Eğer ben milletvekili olarak bu tür sorunlara eğilirsem diğer sorunlara zaman kalmaz.Bunlar onların işi.Gerekirse meclis üyelerini silkeleyin”dedi.
Köylerdeki sorunları tek tek dinleyen Müezzinoğlu yapılan eleştirilerle ilgili olarak ta “eleştirenlerin bir görevi vardır.Onlar sadece eleştirir.Yapıcı hiçbir gayretleri yoktur.Çünkü işleri bu.Senin ne yatığın değil vicdanını rahatlığı önemli.Milletin ağzı torba değil.Nalınada vuracaklar mıhınada.Siz işinize bakın.Sağ duyulu kitle takdir eder”dedi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30