banner78
banner25

Müezzinoğlu “2050 ye kadar rant sağlayacağız”
Ak Parti Mayıs ayı İl Danışma Meclisi toplantısı için Edirne’ye gelen Ak parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu yaptığı konuşmada CHP’ye yüklendi ve “bizim 2030 yılına kadar iktidarda olduğumuzu Genel Başkanları bile teyit etti”dedi.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu teşkilatlarına değinerek mutlak surette çok çalışılması gerektiğini, belirtti “kendi partililerimiz işimiz zor diyor.Eğer bu sözleri sarf edenler varsa önce kendilerinden başlasınlar zor olanı aşsınlar”diyerek herkesin çalışması gerektiğini vurguladı.
Ak partinin bugüne kadar yaptıklarının millet için olduğunun altını çizen Müezzinoğlu “Millet adsına sorumluluğumuz var.Ak partiyi Edirne’de ne kadar çok iyi anlatırsanız o kadar başarılı oluruz”dedi.
Okullarda dağıtımı yapılan tablet bilgisayarlara karşın CHP’nin yapmış olduğu eleştirilere Edirne’den yanıt veren Müezzinoğlu dağıttığımız bilgisayarlardan birilerine rant sağladığımızı söylüyorlar.Diyecekler ki 2020 yılına kadar yandaşlarına rant sağlıyorlar.Çünkü onlar şu noktaya geldiler Ak Parti 2020 yılına kadar iktidar.Hatırlarsanız söyledikleri cümle şu.2030 yılına kadar burada 20 milyar dolarlık rant sağlayacaklar.Bu cümlenin karşılığı ne? 2030 yılına kadar bunlar iktidarda kalacaklar.Orada bizim yerli üretimimiz var.Bu 2050 ye kadar devam edecek.Dolayısıyla burada ki bizim rant sağlama dönemimiz 2050 ye kadar gidecek.Evet rant sağlayacağız.Milletin rantı millete sağlanır.Milletin imkanları birilerine gitmesine göz yumulmayacak.Bu millet Ak Partiyi neden sürekli destekliyor?Oylar neden sürekli artıyor.Milletin rantı millete olduğundan.Milet adına bizim sorumluluğumuz var.Milet adına hesap vermemiz gerekir.Herkese hesap vermemiz gerekir.CHP ye oy verenlerede hesap vermemiz gerekir.Çünkü oda benim ülkemin vatandaşı.O CHP li de olsa onun yaşam standardını biz yükselteceğiz”dedi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30