banner78
banner25

Millet Şok'a girmiş!

Edirne’de son yıllarda ara sokakları neredeyse istila eden ve “Bakkal amcaların” tek tek bitmesine neden olan zincir marketlerden birinin açılış yapıyor olması ve bu açılışta indirim yapması vatandaşın akınına neden oldu.
Sabah sabah duyduğu indirimle Şok’a giren vatandaşlar temel ihtiyaçlarını alabilmek için kasa önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

Sarıcapaşa mahallesinde açılan marketin ilk gün indiriminden yaralnamak isteyenlerin oluşturduğu kuyruğu gören eski bir bakkal ise “bugün bizleri bitiren bu zincir marketler olmuştur.Evet bizde çok hata yaptık ama yarın bu mahallede biri vefat ettiği zaman cenazesine bu marketlerin sahibi gelmeyecek,mutlu günlerinde yanlarında olmayacak.Yine biz olacağız”demesi madalyonun gerçek yüzünün bu olmadığını gösterdi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30