banner78
banner25

Meclis üyesine ballı kaymak!

Edirne Belediyesi tarafından bir süre önce yapılan meydan düzenlemesinin altında yatan gerçek yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde haber merkezimiz tarafından yapılan haberde, gündeme getirdiğimiz meydan düzenlemesi konusu yavaş yavaş haklılığını ortaya koymaya başladı.Haberimize göre Vali Konağı karşısında bulunan “özgür kadın heykeli” Edirne Belediyesi tarafından Hürriyet Meydanı olarak bilinen alana taşındı.Taşınmazdan önce bu meydanda bulunan süs havuzunun kötü koku yaydığı,bakımının zor olduğu ve enerji maliyetininde bulunduğu bahanesini ileri süren Belediye yetkilileri meydanda bir düzenlemeye gidileceği bilgisini kamuoyuna aktardı.

Yapılan yeni düzenlemenin başlaması ile ortaya atılan iddialar yavaş yavaş iddia olmaktan öteye çıkarak gerçeğe dönüşmeye başladı.CHP’li Edirne Belediye Meclis Üyesi Refik Şahin’e ait olduğu belirtilen iş yerinin ön kısmında yapılan düzenleme ve bu tür bir düzenlemenin yapılacağı yönündeki haberimiz bugün görünen manzara ile adeta örtüşür durumda.

Önünde bulunan süz havuzu ve iş yerinin cephesinin kullanılamaz olmasından dolayı araya hatırı sayılır bir gazetecinin girdiği ve bu gazetecinin Belediye Başkanı başta olmak üzere bazı Meclis üyelerinede konuyu aktararak düzenleme yapılması konusunda baskı yaptığıda iddialar arasında yer alıyordu.

Aradan geçen zaman içinde bahse konu meclis üyesine ait olduğu iddia edilen iş yerinin önündeki düzenleme ile masa ve sandalyeleri yapılan alana koyduğu, ancak bu alana işgaliye parası ödeyip ödemediği merak ediliyor.
Bazı vatandaşlar ise Belediyenin yaptığı düzenlemenin yerinde olduğu ancak atılan masa sandaylerle gerçeğin ortaya çıktığını söylemesi "bal tutan parmağını yalar"yorumlarının yapılmasına neden oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
müCdat nesKahve 9 yıl önce

birde bize hırsız diyorlar, asıl hırsız cehape zihniyetidir :P

banner30