banner78
banner25

Mazbatasını aldı!
25 Mart 2012 Pazar günü Adalet Bakanı Sadullah Şahin’in de katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Edirne Olağan 4’üncü Kongresi’nde Ali Soydan’ı geçerek bir kez daha İl Başkanı olan Avukat Müjdat Kahve ve yönetimi mazbatasını aldı.
            Edirne Adliye Sarayı’nda yapılan mazbata töreninde İl Başkanı Kahve, mazbatasını, Adalet ve Yargı Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz’ın elinden aldı. Mazbata töreni sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kahve, Özdurmaz’ın babasının vefatından ötürü mazbata töreninin geciktiğini belirterek Özdurmaz ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
 
“Edirne’de AK Parti bayrağı sallanacak”
 
            Geçen hafta sonu Uzunköprü’de İl Danışma Meclisi toplantısı yaptıklarını hatırlatan Kahve, önümüzdeki hafta da Tekirdağ’ın Gümüşyaka beldesinde 1 günlük kampa gireceklerini ve burada birtakım çalışmalarda bulunacaklarını kaydetti. Yeni yönetimle birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini kaydeden Kahve, “Edirne başta olmak üzere Uzunköprü ve Keşan’da AK Parti bayrağının dalgalanması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30