banner78
banner25

Mahalle halkı İstanbul'a gidiyor!
 Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın göreve gelmesiyle birlikte Ramazan Ayı’nda başlattığı Edirne’den İstanbul’a kültür gezileri bu yılda devam ediyor. Kültür Gezileri kapsamında Edirne Belediyesi’nin ilk misafiri Abdurrahman Mahallesi oldu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan kültür gezileri Ramazan Ayı’nın ilk günü olan 6 Haziran 2016 tarihinde başladı.

Abdurrahman Mahalle Muhtarlığı önünde toplanan 48 kişi Edirne Belediyesi tarafından hazırlanan ve Edirne’nin simgeleriyle süslenen gezi otobüsüne binerek İstanbul’a doğru yola çıktı. Sultan Ahmet, Ayasafoya, Eminönü, Mısır Çarşısı, Eyüp Sultan Camii, Piyer Loti ve Panorama 1453’ü gezen mahalle sakinleri daha sonra Edirne dönüşünde Edirne Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı iftar sofrasında oruçlarını açtılar.

Edirne Belediyesi tarafından Keyfzade Restoranda düzenlenen iftar yemeğine katılan mahalle sakinleri kendilerine bu imkanı sunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ederek, “Gezide çok eğlendik, daha önce gitmediğimiz yerlere gittik. Eyüp Sultan Camii’nde ibadet ettik. Çok mutluyuz” diye konuştular.

Her mahallede düzenlenecek olan Kültür Gezileri Ramazan Ayı boyunca devam edecek.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30