banner78
banner25

Maç sahası intikam sahası oluyor!
Son zamanlarda sık sık karşı karşıya gelinen ve spor sahalarında görmeye alışık olmadığımız bazı görüntüler Edirne sahalarında da yaşanmaya başladı.
Edirne ilinin iki güzide spor kulübü olan Keşan Spor ile Edirnespor takımları arasında yaşanan gerginlik bir türlü durmak bilmiyor.Amatör ligde mücadele eden ve fikstür gereği karşı karşıya gelen her iki takımın taraftarları adeta birbirlerine kan kusuyor.Keşan’da yaşanan gerginliklerin ardından aynı gerginliklerin Edirne’de de yaşanması ve sonrasında bunların sanal alemde de devam etmesi her iki takımın mücadelesinden çok taraftarların mücadelesi şekline dönüştü.
Hafta sonu Saraçhane stadında oynan ve 3-1 Keşan spor’un üstünlüğü ile sonuçlanan maç esnasında her iki tamının taraftarları birbirlerine sözlü tacizlerde bulunurken, konuk takımın taraftarlarının bu sözlü tacizlere karşılık vermesi sonrasında gerginlik bir anda arttı.
Stadta bulunan polisin çıkan olayları bastırmakta yetersiz kalacağını anlayan görevliler sahaya takviye kuvvet isteyerek çıkması muhtemel olayları önlemeye çalıştılar.
Saraçhane stadının açık olması ve fiziki yapısının elverişsiz olmasından dolayı eline alkolü alanın geldiği ve maç seyrederken içtiği sahada gerginlik alkolünde etkisi ile bir anda arttı.Polis olayları germesi muhtemel gibi görünen bazı şahısları uzaklaştırarak gerilimi önlemeye çalışsa da atılan taş ve şişelerin önleyemedi.
Hakem başta olmak üzere ASKF yönetimine de ağza alınmayacak küfürler sarf eden Edirnespor seyircileri maç sonunda sahadan uzaklaştırılarak Keşan spor taraftarlarından ayrı bir noktaya alındılar.
Keşan spor taraftarının otobüslerine bindirilmesi sırasında Keşan spor taraftarları hiçbir sebep yokken park halindeki araçlara taş atmaya başladı.Otobüslerine bindirilen taraftarların hızlarını alamayarak kendi otobüslerini de tahrip etmeleri gözlemcilerin gözü önünde an ve an yaşandı.
Bazı taraftarlar ve polis ise her iki takımın aynı ilin insanı olduğunu belirterek bu tür görüntülerin yaşanmasının anlamsız olduğunu ve düşman kulüplerin dahi bu tür davranışlar içinde olmadıklarını ifade ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30