banner78
banner25

Komşu ulaşımı durdurdu!
Karayolu ile Avrupa’ya yapılan ihracatların büyük bir kısmının sağlandığı Bulgaristan karayolunda artan hava sıcaklıklarından dolayı komşu ulaşımı durdurdu.
Hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Edirne Kapıkule karayolunda bekleyen tır sürücüleri 5 km tır kuyruğu oluşturdu.Bulgar gümrük yetkililerinin işleri ağırdan aldığını belirten Türk tır sürücüleri Bulgaristan içinden geçen karayollarının zarar görmemesi için hava sıcaklığının 35 dereceyi aştığı zamanlarda sabah saat 04:00 ila 22:00 saatleri arasında karayollarından geçişte 20 tonun üzerinde ki araçlara geçiş izni verilmediğini belirttiler.
Hava sıcaklığının en çok etkilediği meslek dallarının başında gelen tır sürücüleri ise uzun süren bekleyişten dertli.Bulgar gümrüğünün araçları ağır ağır aldığını ve ülkelerine girilse bile tır araçlarının dinlenme alanlarına çektirilerek burada bekletildiğini kaydeden tır sürücüleri “hava sıcaklığı 35 derecenin üzerindeyse karayollarında ilerlemeniz mümkün değil.Yolların bozulduğu gerekçesi ile gece 22:00 ila 04:00 saatlerinde ulaşıma izin veriyorlar.Buda bizim mallarımızı ulaştırmamızda sorun oluyor”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30