banner78
banner25

KOM Şube’den zehir tacirlerine geçit yok!
Son zamanlarda birçok başarıya imza atan Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önceki akşam yaptıkları başarılı operasyon ile 47 kilo 136 gram eroin ele geçidiler.
Bir süreden buyana takip ettikleri ve sevkiyat gününe kadar bekledikleri bir tır aracını Edirne TEM otoyolu gişelerinde durduran ve yaptıkları arama sonrasında tır kabini içinde çanta içine özel olarak sarılmış paketlerde bulunan 47 kg eroin narkotik köpeği yardımı ile bulundu.
İstanbul’dan yüklediği malı karayolu ile Kapıkule çıkışlı olarak yurt dışına götürecek olan tır sürücüsü G.K.nın aracı içinde yapılan ilk aramada özel olarak sarılmış paketler içindeki eroinin karbon kağıtlarına sarıldığı bununda sebebinin gümrük geçişinde X-ray taraması sonucunda yoğunluk vermemesi için yapıldığı anlaşıldı.
Tır sürücüsü G.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi.
KOM Şubesinden yapılan açıklamada Uluslararası Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı suçuna karşı kapsamlı, projeli ve planlı operasyonel çalışmaların artarak ve kararlılıkla devam edeceği bildirildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30