banner137
banner25

Kitap fuarı ilgi çekmeye devam ediyor!

2.Edirne Kitap Fuarı’nın son iki günü olan 25-26 Ekim 2014 Cumartesi-Pazar günleri, Kitap Fuarı’nda yazar ve şairlerin imza günleri devam ederken, söyleşilerde düzenlenecek.
Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sabah 09.30’da fuara katılan yazar ve şairlerin imza günlerinin devam edeceği 25 Ekim 2014 Cumartesi günü, saat 12.30-13.30 saatleri arasında yazar-gazeteci-program yapımcısı Banu Avar’ın; 14.00-17.00 saatleri arasında gazeteci-yazar-televizyoncu-siyasetçi Tuncay Özkan’ın; 18.00-20.00 saatleri arasında da Prof.Dr.Övgün Ahmet Ercan’ın ‘Deprem ve Soma’ konusunda ki söyleşi ve sonrasında da imza günü ile Ekmekçizade Kervansarayı’nda Edirnelilerle buluşacakları belirtildi.
Açıklamada, 2.Edirne Kitap Fuarı’nın son günü olan 26 Ekim 2014 Pazar günü sabah 09.30-17.00 saatlerinde yazarların imza günleri devam ederken, saat 14.30’da Gazeteci Ruşen Çakır’ın ‘Türkiye, Irak ve Suriye Bağlamında Kürt Sorunu’ başlığı altında fuar ziyaretçileriyle söyleşi yapacağı ifade edildi.

Edirne Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada son olarak, “Edirne Belediye Başkanlığı olarak kentimizde yaşayan halkımıza, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, yayınevleri tarafından yayımlanan eserleri ve bu eserlerin yazarlarını okuyucuları ile buluşturmak amacıyla organize ettiğimiz 2.Edirne Kitap Fuarı’na Edirne Halkı’nın ilgisi oldukça yoğundu. Fuarımızın son günlerinde de yine çok önemli isimleri okuyucuları ve sevenleri ile buluşturmak istedik. Tüm halkımızı fuarımıza bekliyoruz.” denildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30