banner78
banner25

Kırkpınar komitesi toplandı!

20-26 Temmuz tarihlerinde yapılan 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri düzenleme komitesi Edirne Valisi Dursun Ali Şahin başkanlığında toplandı.

Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Recep Gürkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda Kırkpınar boyunca alınacak tedbirler ele alınırken bazı konular için alt komisyon kurulmasına karar verildi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada “Dünyanın en eski spor dallarından olan Kırkpınar Yağlı güreşlerini Edirne’ye, Türkiye’ye yakışır bir şekilde organize etmemiz gerekiyor. Bunun için bu gün burada toplandık, Belediye başkanımız ve diğer kurumlarımızın gayretleriyle en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Yüzlerce pehlivan ve binlerce seyirci Edirne’ye akın edecek, bizde bunu fırsat bilip en iyi şekilde şehrimizin tanıtımını yapmalıyız” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30