banner137
banner25

Kırkpınar için davete gittiler!
Bu yıl 651 ncisi düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Haftası etkinlikleri için İl Valisi Gökhan Sözer ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Ankara’ya gitti.
İki gün sürecek olan ziyaret sürecinde Vali Sözer ve Başkan Sedefçi randevu alabildikleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşebilecek.
Edinilen bilgiye göre Belediye kanalı ile alınan randevulara Ankara kapılarının kapalı olduğu bununda nedeninin Ankara trafiğinin yoğunluna bağlı olduğu ileri sürüldü.Yarın yapılacak olan ilk görüşmenin Cemil Çiçek ile gerçekleşeceği ve Kırkpınar’lara kırmızı dipli mum ile davetin yapılacağı ardından ise Başkan Sedefçi’nin tek olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına giderek kendisini Kırkpınar’a davet edeceği öğrenildi.
İki günlük Ankara temasları boyunca yapılacak davetlerin ayak üstüde olabileceği, uygun olan protokol üyelerine müsait olmaları durumunda uğranılarak davetin yapılacağı ifade edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30