banner137
banner25

Kılıçdaroğlu Büyük Rumeli buluşmasına katılacak!
Rumeli Trakya ve Balkan Federasyonları,Vakıfları ve 155 Rumeli ve Balkan kökenli derneklerin istişaresi sonucunda birlikte düzenleyeceği 3. Rumeli Buluşması 17 Kasım 2012 tarihinde İstanbul'da saat 18.30 da Sinan Erdem Spor Salonunda yapılacak olan Büyük Rumeli Buluşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılması bekleniyor.
Büyük Rumeli Buluşması Organizasyon Komitesi Lideri olan Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Rumeli Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Baykal önderliğinde;Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı Selahattin Meriç,Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı, İstanbul Keşanlı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Eler, Esenler Rumeli Türkleri Dernekleri Başkanı Fettah Dindar ve Bağcılar Trakya Rumeli Platformu Başkanı Bayram Ali Çeşmeci geçtiğimiz haftasonu Ankara'da siyasi parti liderlerini ve bakanları ziyaret ederek programa resmi davette bulundular.
En son CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden ekibe, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ile CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak eşlik ettiler.
 Konuyla ilgili açıklama yapan Atilla Baykal ; Rumeli Buluşması Organizasyon Yöneticileri ile birlikte Ankara'ya yaptıkları ziyaretin çok olumlu geçtiğini, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun organizasyona iştirak edeceğini, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise programını uygun hale getİrmeye çalıştığını belirtti.Bu büyük buluşmaya tüm Rumelilileri davet etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30