banner137
banner25

Kesintiler bezdirdi!
Sürekli olarak su kesintisi ve tazyik problemi ile karşı karşıya kalan yeni yerleşim bölgesi sakinleri yaşanan su kesintilerinin sebebi olarak Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi gösterdiler.Su kesintilerinin yaşandığı semtlerin başında gelen Şükrüpaşa mahallesi sakinler ise genelde sıkıntıların hafta sonu yaşandığını ve bunun altında bir kasıt aranması gerektiğini belirttiler.Hafta sonu banyo ihtiyaçlarının temel ihtiyaç olduğunu ve yaşanan kesintinin tam gün sürdüğünü ve bu yüzden ihtiyaçların giderilemediğini ifade ettiler.
Su kesintilerinin nedeninin kötü yönetim ve programsız arıza takibine bağlı olduğunu ifade eden vatandaşlar “bunun tek müsebbibi belediye başkanı ve yardımcılarıdır”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30