banner137
banner25

Keramettin köyü şükür duası yaptı!
Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Keramettin köyünde yağmur ve şükür duası yapıldı.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yağmur ve şükür duasına, Edirne Valisi Gökhan Sözer, AK Parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Süloğlu Kaymakamı Temel Ayca, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Çetin, Süloğlu Belediye Başkanı Erol Atik, Süloğlu İlçe Müftüsü Abdullah Sağır, İl Genel Meclisi üyeleri İsmail Vardar, İsmet Ağarçeken, İdris Dinç, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
Yaklaşık 3000 kişinin katıldığı şükür duasında 120 köye davet gönderdik diyen köy muhtarı Erdoğan Uzun halkın göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun oldukların belirterek 350 kilogram pirinç, 200 kilogram kuru fasulye, 300 kilogram et kullandıklarını kaydetti.
Köy camisinde okunan mevlidin ardından verilen vaizlerden sonra öğle namazı kılındı. Daha sonra ise yağmur duası yapıldı. Dua sonrası katılımcılara pilav, kuru fasulye ayran ikram edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30